Spedalskhed synonym

Synonym for Spedalsk – Synonymbog.com

Synonym for Spedalsk

kronisk, ikke dødelig infektionssygdom som medfører ødelæggelse af huden, lammelser og deformering af hænder og fødder almindelig i tropiske områder.

Beskrivelse og synonymer for ordet Spedalsk

spedalskhed — Den Danske Ordbog – Ordnet

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet SPEDALSKHED som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til SPEDALSKHED.

SPEDALSKHED – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

23. jun. 2022 — Spedalskhed er smitsom, og ubehandlet kan den føre til skader på nerverne i arme og ben. Tilstanden udvikler sig snigende, …

Spedalskhed – Patienthåndbogen på sundhed.dk

Se definitionen af ‘Spedalskhed’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘Spedalskhed’ i den store tekstsamling for dansk.

Spedalskhed – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer …

30. sep. 2022 — I årtusinder var spedalskhed en af verdens mest frygtede sygdomme. … I dag er Hansen synonym med kampen mod spedalskhed – ingen nordmand …

Spedalskhed: Verdens mest frygtede sygdom – Historienet.dk

Spedalskhed: Norsk læge løste gåden om sygdommen | Historienet.dk

29. jan. 2018 — Mennesket har altid frygtet spedalskheden. … I dag er Hansen synonym med kampen mod spedalskhed – ingen nordmand figurerer på flere …

I årtusinder var spedalskhed en af verdens mest frygtede sygdomme. Men så fandt en norske læge bakterien M. leprae og ændrede videnskaben.

Norsk læge løste gåden om spedalskhed – Historienet.dk

Norsk læge løste gåden om spedalskhed | Historienet.dk

Spedalskhedsmissionen er blevet kritiseret af udenlandske samarbejdspartnere for at bruge ordet spedalskhed i stedet for ordet lepra i sit navn. Er der noget ..

Mennesket har altid frygtet spedalskheden. De smittede blev anbragt på øer, for ingen turde nærme sig dem. Indtil en ung lære kom på sporet af en kur i 1873.

forbande — sproget.dk

Liste over synonymer til det ord SPEDALSK og 6 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for SPEDALSK – Krydsord

Synonymer for SPEDALSK

Synonymer. Spedalskhed, eng. leprosy, Hansen’s disease. Definition og karakteristik. Infektion forårsaget af Mycobacterium leprae. Angriber hyppigst hud og …

Liste over synonymer til det ord SPEDALSK og 12 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

LEPRA – Medicinsk Kompendium

LEPRA

Keywords: spedalskhed synonym